Skolen Lukker

Kære forældre,

De fleste af jer har nok hørt pressemødet fra Statsministeriet.

Alle skoler og institutioner i Danmark lukker fra på mandag foreløbig i 14 dage. Og man anbefaler, at alle elever bliver hjemme fra i morgen.

Hjemmeundervisning

Skolen er forpligtet på at give den nødvendige undervisning. Hvis ikke nu, så er der et krav om erstatningsundervisning senere på året.

Det vi har valgt, er at lave fjern/hjemmeundervisning.

Det betyder, at der i fagene dansk, engelsk og matematik laves en ugeplan for hver klasse. Lærerne skriver ud på klassens hjemmeside, hvad der skal laves.

For 4.-9. klasse lægges der opgaver ud, som kan tilgås via Unilogin på bestemte læringsportaler.

Dog skal 8.-9. klasse ud forbi skolen enten i dag inden kl. 13 eller i morgen mellem kl. 10 – 12, hvor de får udleveret materialer, bøger m.m.

8.-9. klasse vil også få opgaver for i andre fag end de tre ovennævnte.

Forældre fra 0.-3. klasse skal også ud og hente materiale/hæfter m.m. i dag inden kl. 13 eller i morgen mellem kl. 10-12.

Husk dog: sikkerheden er vigtigst!! Ingen, som er syge eller er i kontakt med syge eller folk i karantæne, må komme ud på skolen.

Struktur på dagen

Vi vil anbefale en struktur på hverdagen derhjemme. F.eks. hjemmeskole kl. 9-12 og i seng til normal tid. Ellers bliver det en meget lang tvunget ferie.

Husk også at nyde hinandens samvær og ikke overdramatiser situationen over for børnene.

Kontakt

Klasselæreren er tovholder på sin klasse. Skriv en mail eller brug den kommunikationsform, som klasselæreren har givet besked om.

Skolens kontor er åbent hver dag kl. 8-10. Telefon: 566300780

Vores matematikvejleder, Birthe, kan kontaktes på birthe@billesborgskolen.dk, hvis I har spørgsmål til matematikkens verden.

Jeg har planlagt 6. ferieuge i næste uge (og skal ikke til Norditalien), men Regitze kan kontaktes på regitze@billesborgskolen.dk i den uge.

Vi skal nok holde jer godt orienterede via mail og på facebook.

Aflysning

Skole/hjemsamtalerne er selvfølgelig også aflyst, og det samme er vores arrangement for indskolingen og forårsbørnene i næste uge.

vh

John