Ansættelser og tysk næste skoleår

Courtney forlader os desværre efter 10 år for at tage tilbage til USA med sin mand og sit barn. Hun vil blive savnet, og vi ønsker hende alt godt.

I hendes sted har vi ansat en meget dygtig og kompetent engelsklærer, Maria Louise Stendahl. Hun har 9 års erfaring fra en folkeskole og har linjefag i engelsk, dansk, billedkunst og fransk. Hun er pt. på barsel og er nu flyttet til Herfølge med sine 2 børn og mand.

Hun kommer til at varetage engelsk i 2.-6. klasse og dansk/klasselærerfunktionen i indskolingen. Og så bliver der måske tilbud til de store elever om fransk som valgfag, ikke i stedet for tysk, men som en smagsprøve med 1 års forløb. Måske!

I tysk bliver det Rosie Larsen, som kommer til at undervise 8.-9. klasse. Melanie underviser 5.-7. klasse. Et meget kompetent hold, som kommer til at rykke elevernes faglige niveau.