News

Håb & Testning

Således lod det sig læse i Berlingske i dag:

Ekspert: Coronaepidemien dæmper sig om få uger

Om to uger – og alle højest om en måned – vil coronaepidemien være på retur.

Sådan lyder vurderingen fra Viggo Andreasen, lektor i matematisk epidemiologi ved Roskilde Universitet, ifølge Jyllandsposten. 

Argumentet lyder, at hvis det nuværende smittetempo fortsætter, så vil vi begynde at have noget, der minder om flokimmunitet om tre-fire uger. Men hvis epidemien tager yderligere fart, hvilket meget tyder på, så kan vi allerede om to uger have opnået så meget smitte og en medfølgende flokimmunitet, at smittekurven knækker og vil dale.

 Så vi lever håbefuldt!

I SFO er over 1/3 af børnene hjemme, enten ramt af corona, som nære kontakter eller blot almindelig syge. Flere klasser er halveret og 4 af mine medarbejdere er coronaramte. Så vi klarer det og regner med, at vi ikke skal til at sende de større elever hjem fra skole og fritidsklub. Men det er i givet fald, det første vi firer på sammen med en opfordring til tidlig afhentning i SFO. Tak for fleksibilitet!

 

Testning

Myndighederne anbefaler, at eleverne testes højst 2 gange om ugen. Hos os foregår det tirsdage og fredage enten her på skolen eller med en selvtest til hjemmebrug (OBS: selvtesten må ikke tages af eleven selv i skolen).

Ved smitte i klassen får I forældre besked fra os og information om, hvornår testningen skal foregår. Når der er flere smittede dag for dag, skal eleverne selvfølgelig ikke testes hver dag. Højst 2 gange om ugen.

I er rigtig gode til at give os besked, når jeres barn er nærkontakt eller er smittet. Tak for det og fortsæt endelig med det.

Skriv gerne både til klasselæreren, Marianne (mtn@billesborgskolen.dk) og John (john.riis@billesborgskolen.dk).

Ring eller skriv hvis I er i tvivl om noget!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News