UDESÆSON

Nu har vinteren og det kolde forår forhåbentlig draget sit sidste suk. Det betyder jo så også, at vi for alvor vil benytte os af udendørsarealerne, som det primære rum om eftermiddagen i SFO`en.
Her er højt til loftet og masser af forskellige legemuligheder. Hulerne er for længst allerede indtaget og indrettet på forskellig vis J. Så er der jo legepladsen med mooncars mm. Parken ikke mindst, med boldbaner og bålhytte. Jo, vi har gode faciliteter udenfor, og skal nok gøre brug af dem.
Det kan godt være, at I finder børnene indenfor, hvis I henter dem sent, men tag endelig ikke fejl – de har været udenfor i den friske luft, og nydt årstidens skønne dufte.

IPADS

Da vores fokus vil være udeorienteret, betyder det også, at børnene ikke længere må spille iPads om morgenen og heller ikke før kl. 16.00 til hverdag. Dette er gældende fra mandag d.9. maj, altså umiddelbart efter Kristi himmelfartsferien. Vi vil fortsætte med de gængse aktiviteter som billedkunst, hvor der jo for tiden forberedes en udstilling til skolens sommerfest. Ligeledes vil vi fortsætte med at lave følgende aktiviteter: samling af børnene, leg og bevægelse, naturklub, overraskelse (frugt/mad), skak, bingo og brydning. Men vi flytter alle de aktiviteter, som vi overhovedet kan udenfor. Og så er der masser af rum for rundbold og fodbold.

ANDRE TING

Vi er selvfølgelig også opmærksomme på det enkelte barns trivsel i det daglige. Især alle de nye børn.
Vi afholder jo vores ugentlige samling, hvor børnene selv får lov til at komme til orde. Her bliver de hørt, hvis de har klager over hverdagen, eller gode ideer i forhold til de daglige aktiviteter mm.

Julie er gået fra til forårsbørnene, og Samson overtager dermed Julies skema i fritidsordningen.

Vi mærker selv, at børnene trives godt. Men vi ser nødvendigvis ikke alt, så kom hvis I hører andet.

Husk at få hentet de vanter, huer mm. I måske måtte have liggende i børnenes garderobe.

 

SFO LUKKETID: MAN-TOR: 16.30, FRE:15.30

SFO TLF. 22639863

KH.
Benny (SFO leder)
Email: benschultz7@gmail.com