News

Regn, Regn, Regn

Jeg elsker at cykle. Lange ture på de mange små biveje forbi Vemmetofte Kloster, Rosendal Gods, Lystrup Gods, Gisselfeldt Gods og til sidst rundt om Danmarks største gods: Brengtved. Smuk natur, historiske bygninger, vind i håret (under cykelhjelmen selvfølgelig). I al slags vejr. Bare ikke regnvejr og massiv modvind. Det er på godt jysk (på mangel af bedre bornholmske udtryk) bare så træls. Enten skal man pakkes ind i plastik, så man bader i sved bagefter, eller man kaster sig ud i regnen uden vandtæt tøj og bliver så aldeles gennemblødt, at man ligner et tøjdyr i havsnød.

På Billesborg er vi også trætte af regnen. Regn på jord bliver jo som bekendt til mudder. Mudder her og der og alle vegne. Vi længes efter solen, lyset, varmen. Eller bare en masse sne og frost.

Men vi holder humøret højt. Regnen skal ikke få os ned med nakken. Så laver Silvia alligevel bål eller hiver 6. klasse i svømmehallen. Så spiller vi BBcup og har Fastelavn. Gitte holder 100-dages fest i børnehaveklassen og alle får et ekstra kram og en high-five. Kom bare an, regn. Snart kommer solen igen.

Og indtil den gør kommer eleverne hjem med mudder i mængde. Ryd godt op i de smås garderober i den her tid. Det vil ikke mindst gøre rengøringspersonalet glade.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News

Corona

Corona

Vi holder vejret og håber stadigvæk på, at vi undgår smittede på skolen. Høj...