News

SFO Nyt

Kære forældre til børnene på Billesborgsskolens SFO

Lige et par ting her fra vores SFO, inden vi allesammen drager på vinterferie 🙂

 

POKEMON KORT

Allerførst har vi lavet en afstemning med børnene fra 0-2.kl. til vores samling om, hvorvidt børnene kun må bytte Pokemon kort om fredagen, hvor vi jo også har vores ugentlige spilledag, eller om de skal fortsætte med at bytte kort hver dag som hidtil. Der var et flertal iblandt børnene, som stemte for kun at bytte kort om fredagen. Nogle af børnenes argumenter for denne beslutning går på, at de savner deres legekammerat, som hellere vil sidde og bytte kort end lege.

Bytteriet med disse kort kommer ligesom i bølger hvert år, og skaber indimellem lidt konflikter børnene imellem. Her skal regelsættes i forbindelse med ombytning osv.

Det er vedtaget, at der kun må byttes Pokemon kort i SFO`en om fredagen fremadrettet.

Vi bakker børnenes beslutning op, og glæder os til et (forhåbentligt) tidligt forår, hvor vi sætter mere fokus på ude-liv og leg udenfor. I 3.kl. byttes der ikke Pokemon kort overhovedet.

 

DE UNGE MEDARBEJDERE

Samson er en dygtig ung mand, som allerede har været i gang, både som lærervikar og SFO medhjælper i et lille stykke tid. Samson har overtaget Christophes skema i SFO, og kommer også til at dække Julies SFO skema indtil sommer. Samson har gået i samme klasse her på skolen, som Julie, der jo drager til Thailand i hele marts måned. Julie kommer tilbage i april, men bliver så fast medarbejder i forårs-SFO fra maj måned.

Samson kender en del til kampsport, og vil bl.a. lave et hold med leg/brydning i salen om onsdagen for 0-3.kl. Vi glæder os J

 

HÅRLEV BUSSEN

Vi vil meget gerne, hvis de af jer forældre, der har børn, som skal med Hårlev bussen, kunne være behjælpelige med at fortælle jeres børn, at de ikke skal gå op til bussen i forvejen, og selv gå over vejen. Men derimod vente på, at den voksne følger dem op.  Vi skal nok indskærpe børnene det her på stedet. På forhånd tak!

 

Ellers går livet sin vante gang her i SFO`en, børnene virker til at trives. Vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan. I er altid velkommen til at komme og få en snak vedrørende jeres børn her i SFO`en.

 

God vinterferie!

 

Kærlig hilsen Benny SFO leder

Email: benschultz7@gmail.com  Tlf.22639863

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News

Status

Status

Vi fortsætter foreløbig med alternativt skema fro 0.-4.klasse i denne og næste...
Skærmfaste?

Skærmfaste?

Der er noget der hedder landfaste (øer med bro til fastlandet), men hvad er skærmfaste?...