Der var godt nyt i går på sundhedsmyndighedernes pressemøde. Danmark klarer sig fantastik godt i kampen mod den nye variant af corona, omikron. Langt færre bliver indlagte og samfundet lukker mere og mere op. Det er glædeligt!

Vi skal stadigvæk passe godt på hinanden og tænke os om, når vi er sammen. Spritte af, lufte ud, tænke os en ekstra gang om, hvem vi er helt tæt på og overholde anbefalingerne om isolation m.m.

Tak for de mails jeg har fået fra jer, hvor der godt kan være lidt uenighed om, hvordan man ser på en sådan epidemi, vacciner, testning osv.

Vi skal ikke lave A og B hold og pege fingre af nogen men alle opføre os ansvarligt. Så må man gøre op med sig selv, hvordan man bedst efterlever en fornuftig ansvarlighed.

Jeg lytter tillidsfuldt og taknemmeligt til vores dygtige sundhedsmyndigheder, som går i dybden med forskningen, kommunikerer tydeligt og passer godt på os alle sammen. De er ikke alvidende, og der er ting, de af gode grunde ikke ved, men de er dygtige og arbejdsomme.

Tak til jer alle for en flot, flot opbakning til os her på skolen med mundbind, meldinger om påviste pcr-tests, hjemmetestning 2 gange om ugen osv.

Det lysner!