Vi fortsætter foreløbig med alternativt skema fro 0.-4.klasse i denne og næste uge. Det betyder, at klasselæreren sammen med en støttelærer har klassen hele ugen kl. 8.30-13. Eleverne har altså fri kl. 13 hver dag, hvor de går i SFO.

 

Vi komme rundt om alle fag, men på andre måder end vi plejer. Vi lægger også vægt på det kreative og de fælles oplevelser. Der har været temauge om fastelavn, tid til en snemandsdag i parken, og i næste uge skal vi have gang i mad over bål.

 

5.-9. klasse må desværre stadigvæk være hjemme bag skærmen. Klasselærerne har haft omsorgssamtaler med alle elever i disse klasser, og vi er faktisk meget imponerede over, hvor godt eleverne trods alle odds klarer sig og takler tingene.

 

Nu varer det ikke længe, før vi igen kan mødes her på skolen. Vi håber meget på den 15. marts. Ellers bliver det efter påske.

 

  1. klasse har brug for at komme ud på skolen til repetition og undervisning, så dem håber vi på at se den 15. marts. Vi skal nok nå i mål med deres eksamener. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.